Lite om oss

Vi har täckt och skyddat utrustning och tillgångar sedan 1997. Vi har räddat partyn och andra tillställningar från att regna och blåsa bort. Vid vår anläggning i Timrå har vi under senare år nära nog fördubblat ytan vilket gör att vi även kan arbeta med de allra största formaten. Verksamheten är fördelad mellan främst fyra områden – produktion, montage, byggnation och reklam. NHK täcker hela världen.

Vårt huvudkontor med produktion finns i Timrå. ”Offensiva Timrå” säger många. Vi gillar det ordet och lever också efter det. På 20 år har vi blivit en av Europas modernaste tillverkningsanläggningar för produktion av PVC-produkter och storformatsprint.

En av europas modernaste anläggningar

NHK startades som ett rent montagebolag och en del mindre tillverkning. Och vi har som sagt växt med uppgiften. Kundbehoven har gjort att vi i dag besitter över 20st HF-svetsar och det längsta svetsbordet mäter hela 102 meter. Idag har vi även kontor i Umeå och Stockholm.

Vår PVC-belagda väv blir till färdiga produkter, lagerhallar, väderskydd, tält, presenningar etc. Med hjälp av våra montörer fullbordas tält, hallar och andra täckningar. Vi arbetar i stort som smått, från små skyddsdraperier på några få kvadrat till produktionshallar för hus om tusentals kvadrat. NHK fungerar även som underleverantör och samarbetspartner till ett antal av de större företagen inom tält-, lagerhallar och väderskydd. Vi har även under ett antal år tillbaka i tiden varit en sponsor till Timrå IK vilket inför säsongen 2016-2017 innebar att vi köpte rätten till arenanamnet, så före detta Timrå Isstadion heter numera NHK Arena